ONGELMA- JA PIHAPUIDEN KAADOT PORIN JA ULVILAN SEUDULLA

Yhteystietomme

Timber Trio Oy hoitaa piha- ja ongelmapuiden kaadot vankalla kokemuksella. Kauttamme järjestyvät myös kuljetus- ja kannonjyrsintäpalvelut. Palvelemme yksityisiä, yrityksiä sekä taloyhtiöitä Porissa, Ulvilassa ja niiden lähialueilla.

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä puunkaadon ammattilaiseen!

Piha- ja ongelmapuiden kaadot

Pihoilta kaadettavat puut ovat usein haastavia ja ongelmallisiakin urakoita, joissa työn turvallisuuden takaaminen on ensisijaisen tärkeää. Tästä syystä jokainen kaato onkin suunniteltava erikseen kohteen yksilölliset piirteet ja haasteet huomioiden. 

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen arviointikäynnin, jossa selvitetään puunkaadon eri vaihtoehdot. Pihapuut voidaan kaataa tilan salliessa suorakaatona, ongelmapuun kiipeilykaatona tai nosturin avulla. 


Puunkaatomenetelmän valitsemiseen vaikuttavat puun kokoluokka, puun ympärillä oleva tila ja läheiset rakennukset sekä puun kuntoarvio (mahdolliset lahoviat yms.). Arviointikäynnin perusteella laskemme sinulle edullisen urakkatarjouksen työn toteuttamisesta. Antamamme urakkatarjous on aina pitävä, eikä siihen tehdä muutoksia, vaikka työn edetessä uusia haasteita ilmenisikin.

Sovi arviointikäynnistä!

Kantojyrsintä

Kantojyrsinnällä poistetaan kaadetuista puista jäljelle jääneet kannot. Toteutamme kantojyrsinnät aliurakointina.

Kuvia piha- ja ongelmapuunkaadoista

Olemme toteuttaneet tuhansia puunkaatoja Satakunnassa. Puunkaato ei aina ole suoraviivaista, vaan työhön sisältyy monta tärkeää työvaihetta, jotka hoituvat meiltä turvallisesti ja varmasti.

Muista hakea puunkaatolupa

Puunkaato on kaava-alueilla luvanvaraista toimintaa ja vaatii maisematyöluvan. Maisematyölupa on haettava ennen työhön ryhtymistä. Lue lisää paikkakuntasi verkkosivuilta ja muista hakea tarvittavat luvat ajoissa. 


Mikäli sinulla on kysyttävää maisemaluvan hakemisesta, ole meihin yhteydessä. Olemme mielellämme apunasi ja varmistamme että luvat ovat kunnossa ennen puunkaadon aloittamista.

Kysy lisää

Tilaa pihapuiden kaadot Timber Trio Oy:ltä ja varmista onnistunut lopputulos. Palvelemme Porin ja Ulvilan alueilla.

Ota yhteyttä